+420 605 440 544 info@endlesspools.cz

Máte potíže s vizualizací plaveckých bazénů na vaší zahradě? Vyzkoušejte naší aplikaci Endless Pools® AR!

Aplikace Virtual View AR vás zbaví dohadů při nákupu bazénu tím, že vám umožní představit si jakýkoli model i barevnou kombinaci na vaší zahradě – potřebujete k tomu jen telefon nebo tablet!

Nainstalujte si naší aplikaci do vašeho zařízení, jednoduše si vyberte vámi libovolný model, barevnou kombinaci a postavte si ho kdekoliv na vaší zahradě, nebo terase.

Podívejte se na možnosti plaveckých bazénů

Pomocí aplikace Endless Pools AR můžete procházet různé modely plaveckých lázní a prohlížet si specifikace výrobků, funkce, velikost, barvy a další informace. Jakmile najdete jednu – nebo několik – plaveckých lázní, které se vám líbí, uložte si je do oblíbených!

Představte jednoduše na své zahradě pomocí svého zařízení

Poté podržte telefon nebo tablet na místě, kde si chcete představit své vysněné plavecké lázně Endless Pools. Vizualizujte si ji na své zahradě nebo na terase, až po interiér v garáži nebo světlé sluneční místnosti. Možnosti umístění jsou prakticky nekonečné! Je to jen na vás!

Aplikace Endless Pools® AR

Představení

Kontaktujte prodejce

Jakmile budete mít vybránu ideální plaveckou lázeň a budete vědět, kam ji chcete umístit, podělte se o svého favorita (nebo favority) s prodejcem plaveckých lázní Endless Pools.

Rádi vám poradíme s výběrem technologií a doladění detailů.